Kan je iemand blokkeren met sms

/ 10.03.2019 / Jara

Denk dat een ander nr nemen de enige optie is om van die lastpost af te geraken!! Er zijn verschillende manieren om van dit…. Bij KPN krijg je meteen de voicemail zonder overgangstoon.

Wanneer je weet, dat je smsjes niet gewenst zijn, is het dan niet veel verstandiger, op te houden met hem te stalken, i. Via WhatsApp kan iemand je berichtjes sturen en bellen.

Ook zijn er verschillen tussen een vaste telefoonverbinding en mobiele telefoonnummers. Ze zullen nog wel in je lijst staan, maar zij kunnen jou geen berichten meer sturen en ze zien ook niet wanneer je voor het laatst online was. Ik wil die persoon namelijk graag uit mijn contactenlijst. Open het gespreksvenster van de persoon die jij wil blokkeren.

Tele2 kan niets voor mij doen zeggen ze.

Hier kunnen wij verder niets in betekenen. Als je iemands nummer blokkeert, wordt die dan automatisch geblokkeerd op Whatsapp of staat dit daar los van. Nico 22 maart om Controleer regelmatig welke sms-jes geblokkeerd zijn. Nu zul je het niet meer merken als je gebeld wordt door die contactpersoon.

Je sms-jes blijven max. Volg de stappen in dit artikel om sms-spam te blokkeren op je Android-telefoon. Wesley Fabry 21 maart om

Pieter 12 juni om Heb je al een account? Dat staat er los van, dit moet je doen via whatsapp zelf: Maar stel dat die persoon zo'n telefoon zou hebben, dan moet jij nog wel gewoon een sms kunnen versturen naar hem. Vervolgens contact blokkeren en klaar.

Ellen 14 januari om Met vriendelijke groeten Alfred BerendsenBij Vodafone hoor je de telefoon overgaan als je belt, Om een app te kunnen gebruiken waarmee je nummers blokkeert zul kan je iemand blokkeren met sms je iPhone eerst moeten jailbreaken. MauriceMyrons zakenpartner en beste vriendin, zoals Recreatie om de Stad. Pls help want ben radeloos. Dan kun je door dit nummer niet meer worden gebeld!

Rosalia Florus , Davif , Als de sim in de mobiel zit, dan gaat ie ongeveer 5x over en dan krijg je de voicemail. Aangifte bij de politie heeft ook geen zin.

Blokkeren zorgt ervoor dat jij niets ontvangt. Wesley Fabry 3 februari om 7: Personen en telefoonnummers blokkeren. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant, en nummer of. Bonnie 23 maart om Blijft diegene je daarna alsnog bellen.

Meld je aan

Blokkeer nummers die je niet kent. Verzamel voor dit lijstje de datum en tijd van tien verschillende gesprekken of ontvangen sms-berichten. Graag advies Bij voorbaat dank Niek Karin ,

Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid. Of nog een situatie: Graag advies Bij voorbaat dank Niek.

Wilt u zeker weten wat alle mogelijkheden zijn bij uw provider, neem dan contact op met de klantenservice. Je kunt dan op je telefoon instellen dat onbekende telefoonnummers je niet meer kunnen bellen. Wesley Fabry 9 maart om 8: Ik heb in de Google Play store gezocht op 'sms block' en daar kwamen deze apps uit?

Domipost plaatste dit 09 mei Dus iedere avond wordt je gebeld terwijl ik de gsm naast het bed heb liggen vanwege een ziek familielid, kan je iemand blokkeren met sms. Wil je niet dat telemarketingbedrijven je bellen.

Personen en telefoonnummers blokkeren op een iPhone

Schermtijd code verwijderen en beperkingen uitschakelen Bluetooth problemen oplossen op een Mac iOS Ergens moet een overzicht blijven. Jij krijgt meteen de voicemail, dus dat betekent dat de telefoon uitstaat of inderdaad dat die sim er niet meer inzit.

Alles over de opvouwbare telefoon 11 januari 11 januari Reageer op het artikel "Telefoonnummer blokkeren - welke mogelijkheden zijn er. Een andere reden om een telefoonnummer of een groep telefoonnummers te blokkeren kan zijn dat u wilt voorkomen dat er hoge belkosten ontstaan.

Andere: