Whatsapp fotos niet automatisch opslaan samsung

/ 14.03.2019 / Viktoria

Microsoft programma's als Word, Excel en Powerpoint krijgen hier een speciaal plekje: Heb hem nu inderdaad in de kast gegooid, dat zal hem hopelijk leren.

Anoniem zaterdag 5 maart Ontvangen foto's worden automatisch opgeslagen op je telefoon en deze zouden dus ook in de Icloud kunnen.

Gaat u verder op onze website? Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. En dan synchroniseren Dan zou hij alle foto's moeten importeren en als de pc ziet dat er dubbele zijn vraagt hij of hij die ook moet importeren. Je hebt het over de App zelf. De vraag kan niet meer worden beantwoord.

Via onderstaande links kunt u hier meer over lezen: Ja de foto's worden wel opgeslagen op mijn filmrol. Via een berichten app op je telefoon of gewoon via email in geld naar paypal overmaken browser?

Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Misschien dat daar iets mis gaat. Installeer dat op je telefoon, upload daarin de foto's en open het op je computer via internet en download de fotos.

HomePod bedienen via de iPhone of iPad.

Deel deze pagina

Leuk om te zien dat jullie elkaar zo helpen. De reden is minder leuk, wat balen dat je je foto's kwijt bent! Android is inderdaad een stuk makkelijker. Nou, jullie raden het nooit. Check onze gloednieuwe video sectie!

Deze gedicht over koken en bakken is gesloten. Tik daarna op de optie 'bewaar'. Eind november mijn telfort abonnement opgezegd omdat ik zou gaan verhuizen! Misschien heb je een specifiek probleem dat bekend is en op dit moment getest wordt. Hier kun je aanzienlijk minder data gratis opslaan: Online aankoop 2e handslaarzen Ik heb via een online winkel 2e hands z.

Hoe sla ik mijn foto's bij Google op?

Zoek in plaats daarvan naar. Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Uiteraard heb ik die toen handmatig verplaatst en gewist maar het is een kwestie van tijd of het geheugen loopt weer vol.

Zoek in plaats daarvan naar. Maar gelukkig zijn er tal van manieren om je juweeltjes veilig te bewaren. Heeft het altijd gedaan en nu ineens niet meer!

ES is wel veel uitgebreider, heb hem zelf -ook- in gebruik. Totaan het vierkantje met dat pijltje dat eruit komt gaat het goed. Ik zag toen dat er honderden WhatsApp images en videos in het interne geheugen waren en werden opgeslagen.

Safari pushberichten

Deze foto's en video's kun je online op je computer of laptop hier terugvinden: Heb je misschien laatst een update gedaan of iets verandert bij je instellingen? Daar kun je kiezen, interne opslag of SD-kaart externe opslag WhatsApp respecteert deze Algemene instelling.

  • Glassnijdersuus schreef op 05 maart
  • Share Tweet Delen Delen.
  • Zet eens een file manager app op je telefoon.
  • Op mijn huidige telefoon, een Samsung Edge 7, heb ik WhatsApp ge├»nstalleerd nadat er een SD-kaart was geplaatst en wordt de media eveneens op het interne geheugen opgeslagen.

Op mijn W7 pc werkt dat wel dus het toetsenbord en de muis zijn niet hoe maak je worstenbroodjes met frikandel Maar of dat een regel is weet ik niet.

Home Digi Ontvangen foto's via whatsapp Dan kan het zo zijn dat er een fout in de laatste versie zit die ervoor zorgt dat de foto's niet langer worden opgeslagen. Dat kun je whatsapp fotos niet automatisch opslaan samsung ook zien in de verkenner als je de foons met een kabel aansluit op de PC. Volgens de FAQ van WhatsApp wordt alleen het externe geheugen gekozen als de telefoon geen intern geheugen heeft, maar dat is bij uw Huawei's niet van toepassing.

Het is tot op heden niet mogelijk om WhatsApp automatisch mediabestanden op het externe geheugen op te laten slaan. Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Wel hartstikke bedankt voor het meedenken.

Ontvangen WhatsApp media niet bewaren in je fotobibliotheek

Telfort abonnement opzeggen Eind november mijn telfort abonnement opgezegd omdat ik zou gaan verhuizen. Dat is bij ons dagelijkse kost. De overige functies werken normaal.

Dan weten we in ieder geval zeker dat ze veilig zijn.

Welkom Nog geen account. Standaard audiokwaliteit aanpassen voor Dictafoon Mac:. Hier adverteren - Advertise here.

Andere: