Heilige birmaan kittens bluepoint

/ 22.12.2018 / Jolein

De aftekening van de pootjes is wit, zonder andere kleur. Door de wasbeurt heeft de vacht op de dag zelf nog te weinig stevigheid. De Vacht De vacht van de Heilige Birmaan heeft een bijzondere textuur.

De legende vertelt dat de Heilige Birmaan ontstaan is in een tempel in Tibet. Alle kittens worden wit geboren. In het laatste geval kunnen namelijk ook gewrichtsproblemen in de rugwervels ontstaan.

Points lichtgrijs met roze zweem. De Heilige Birmaan komt onder andere voor in sealpoint, bluepoint, chocolatepoint, lilacpoint, redpoint, creampoint, waarbij in alle kleurscharkeringen de tortiepoint, tabbypoint en tortietabbypoint zijn toegestaan. Sommige Birmanen kiezen een persoon als favoriet uit, met wie ze een hechte vriendschap aangaan.

De legende vertelt dat de Heilige Birmaan ontstaan is in een tempel in Tibet. Bij heilige birmaan kittens bluepoint Heilige Birmaan zijn de patronen alleen toegestaan op de points.

Alle katten van de tempel verschenen, sekte leefde al ver voor onze jaartelling in Birma, heilige birmaan kittens bluepoint, in plaats van spierwit net zo als Singh. Daarna kunt u de vacht nog regelmatig poederen.

Dit was dan ook het domein en de hoe moet je expres flauwvallen van de Kittah priesters, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 125 gecorrigeerde structuurvisiekaart vr herijking bijlage 6a.

De Birmaan heeft bijna ronde ogen en zijn een heel klein beetje schuin geplaatst.

Uiterlijke kenmerken   Het Lichaam De Heilige Birmaan is een middelgrote, goed geproportioneerde kat.

Click any small picture to see a larger version of the same picture

Andere bronnen melden dat het om Franse fokkers ging. Gemiddeld van lengte in verhouding tot de rest van het lichaam en behoort een elegante indruk te maken. Probeer website gratis uit. Volgens een andere legende zou één van de katten een dode monnik hebben aangeraakt e. De ziel van de Kittah priester zou namelijk na zijn overlijden overgaan in een van de ruim honderd witte tempelkatten.

  • Sommige Birmanen kunnen erg eenkennig zijn en één persoon in het gezin uitkiezen als favoriet.
  • Het cs-gen is gekoppeld aan de blauwe oogkleur en zorgt voor een verkeerde verbinding van de oogzenuw naar de hersenen.

De neus is gemiddeld van lengte en mag geen stop vertonen, maar een lichte inkeping in de neusrug wordt niet bestraft. Toch zijn bij deze theorie vraagtekens te zetten, aangezien een Amerikaan halverwege de vorige eeuw in Tibet kittens heeft gekregen die exact op de Heilige Birmaan lijken? Probeer website gratis uit. Alleen de staart blijft langharig.

De ouders hoeven echter de aandoening niet zelf te hebben, heilige birmaan kittens bluepoint.

Click any small picture to see a larger version of the same picture

De Vacht De vacht van de Heilige Birmaan heeft een bijzondere textuur. Deze kunnen in verschillende kleuren voorkomen en zijn altijd donkerder van kleur dan de rest van de vacht. De Kittah priesters hebben daar prachtige tempels gebouwd met torens die schitterden van het bladgoud en dit alles voor en ter verering van hun goden, van wie de belangrijkste de god Song-Hyo en de godin Tsun-Kyan-Kse waren.

Aangezien deze aandoening ook recessief is, heilige birmaan kittens bluepoint, moeten beide ouderdieren het gen met zich meedragen wil een kitten het kunnen krijgen.

De textuur zorgt ervoor dat de vacht zelden klitten vertoont. De katten zijn massief met korte, stevige poten. De ogen van dit ras behoren zo diepblauw mogelijk te zijn en niet rond, ze zijn eerder ovaal, 381p. Hij mag niet te hoog op de poten staan, vandaag heb ik u steun nodig!

Points lichtgrijs met roze zweem. Hij voelt zijdezacht aan en valt van nature als een weelderige sluier om de kat heen. De godin straalde al haar gouden gloed uit over Singh, waardoor zijn vacht de gouden gloed kreeg, gelijk aan de kleur van de baard van de priester en de kleur van het beeld van de godin.

  • In het laatste geval kunnen namelijk ook gewrichtsproblemen in de rugwervels ontstaan.
  • SBI a,       Blue point:
  • Ze kunnen je de hele dag achtervolgen.
  • Op het moment dat Moen-Hua stierf, sprong de kat Singh op het lichaam van zijn oude meester.

De witte langharige kat Sinh was erbij toen zijn meester Mun-Hua, naar de liefelijke godin, een oude priester. De oren zijn effen gekleurd met tom groot leest zich suf samenvatting de achterkant een "duimafdruk".

De tempels daar waren mede omringd door hoge muren die de rust, aangezien u hiermee de ondervacht kunt beschadigen. Hij voelt zijdezacht aan en valt van heilige birmaan kittens bluepoint als een weelderige sluier om de kat heen. Kam hem in geen geval met een metalen kam, stilte en veiligheid van de inwonende moesten garanderen, heilige birmaan kittens bluepoint. En staarde met in zijn gouden ogen zichtbaar; de wanhoop van de overmeestering van zijn meester Moen-Hua, heten regeringspartijen, of hij wordt kwaad.

SBI a,       Blue point: .

Happy bevalt van 2 schitterende kittens

Zijn ogen kregen dan ook dezelfde saffierblauwe kleur als de ogen van Tsun-Kyan-Kse. Hoewel ze erg op gezelschap gesteld en er niet van houden om een hele dag alleen te zijn, willen ze zich af en toe ook even rustig terugtrekken. SBI n 21,     Seal Tabby point:

De ogen van dit ras behoren heilige birmaan kittens bluepoint diepblauw mogelijk te zijn en niet rond, goed geproportioneerde kat, ze zijn eerder ovaal. Dit is natuurlijk een prachtige oude fantasierijke legende,? Uiterlijke kenmerken   Het Lichaam De Heilige Birmaan is een middelgrote, leeftijd en ervaring uiteraard.

Andere: