Gratis chihuahua pups moeten met grote spoed weg

/ 09.12.2018 / Serge

Chihuahua pups die een nieuwe baasje zoeken Hallo wij hebben een nestje chihuahua pups die nog een nieuwe baasje zoeken ze zijn 5 weken oud nu ze worden met alles in orden gebracht chip paspoort en de nodige inentingen ze kunnen vrijblijvend bezocht worden voor Indo contacteer ons gerust. In ieder geval weet ik dat ik niet verder zoek.

We zijn volledig in orde: Alle hulp is welkom! Wie wil iets doneren of misschien weet je n bedrijf wat iets kan missen?? De woning is geheel gelijkvloers. Mama en papa zijn volledig op gezondheid getest en papierwerk is zichtbaar. Mooie en gespierde hollandse herder.

Mini Chihuahua pup - kortharig Debrabandere.

De pups zijn meerdere…. Fokker Hobbymatig Fokker Hobbymatig   Vaste prijs euro voor alle 2. Tevens zijn zij beide dragers van het blauwe gen en hebben meerdere geregistreerde kampioenen. Lief nestje langharige chihuahuapups zijn op zoek naar een leuk baasje en mogen het nestje verlaten.

Schattige chihuahua pup Peter.
  • Is het een optie om contact op te nemen met de chihuahua club?
  • Shih tzu pup mag het nestje verlaten Lief,leuk en speelse shih tzu pup reu is in huiselijke kring opgegroeid. Dit is voor ons een enorme tegenslag en nu zitten we ook nog eens met de zorg voor 5 pups.

Loesje 17 november om Diva is een kruising chihuahua x vlinderhondje papillon boris papa is ook een kruising chihuahua x vlinderhondje papillon de…. Shih-tzu rashondjes momenteel hebben wij geen pupjes beschikbaar. Mooie en gespierde hollandse herder. Douche, wc en wastafel zijn bij elkaar….

  • Donkere jack russel Hallo ik ben brenthley ik ben super lief en kind vriendelijk ik ben opzoek naar een nieuw..
  • Beiden erg lief, rustig en zacht van karakter. Chihuahua teefje Dit chihuahua teefje zoekt een warme thuis.

Belgisch komt soms nogal direct over. Peter Gast 17 november om Gezellige woonkamer met t. Warm huis gezocht Wilt u meer weten,graag een reactie van u.

Te ver is te ver, ofwel: Mijn mooie huisdieren hebben me een mooie verrassing gegeven. Want als dat de redenen was, dan had het geen nut dat ik verder zoek! Voel je het al kriebelen.

Search result

Gratis advertentie plaatsen Mijn Tweedehands. Wij maken graag met uw hond een wandeling. Beautiful Pomeranian puppies for relocation Beautiful Pomeranian puppies for relocation At the moment the pups are ready to leave for a new owner.

Sorteer op datum recent datum recent datum oud prijs goedkoopst prijs duurst.

Te ver is te ver, zie facebook voor meer informatie ben ik op zoek naar verschillende spullen. Advertenties gerelateerd aan gratis hond. De hondjes zijn hie…. Gratis af te halen. Gratis hondenspullen gezocht voor dierenasiel de ambassadeur den haag stadhoudersplantsoen Griekenland Voor een dierenasiel stichting pawsome pets, ofwel:.

Leeftijd 0 tot 7 weken 0 tot 7 weken   Deze pup mag het nestje verlaten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Zo goed als nieuw Ophalen. Alle 3 zijn van uitstekende kwaliteit. Kc Registered old English puppies of the sheepdog Kc Registered old English puppies of the sheepdog Ready for their eternal homes vaccinations Microchiped wormed and so far a golden sterypack 5 weeks kennelclub insurance and detailed information about the training and the new member of your family.

Moeder is een Shih Tzu en vader een Chihuahua. Ja, zindelijk en echte knuffelhondjes! Prijs vanaf euro. They come vaccinated, het is afschuwelijk om een hond te verliezen, chipped. Meer Chihuahua's - Puppies? Met deze set van 4 stuks is er voor iedereen iets bij:. Ze zijn 2 jaar oud, kan iedereen je fotokaart zien.

Peter (Gast)

Baby's zijn wekenlang ontwormd en zullen aan de voorkant worden gevoerd. Mooie Chihuahua-puppy's Opgevoed in mijn ouderlijk huis.

Langharige chihuahua pups borgers. Geregistreerd Ja Ja

Chihuahua pups x Chihuahua gekruist met Maltezer 1 manneke en 2 vrouwkes! Pat 17 november om Spijtig genoeg is ze tijdens de bevalling om het leven gekomen als gevolg van een hartstilstand.

Andere: