Welke oogpotlood blijft het beste zitten

/ 08.03.2019 / Senn

Komt door mijn lezen denk ik bij mij, ik heb door de wind soms traanaanvallen waardoor ik er ook niet echt charmant bijloop altijd Ik heb echt geen iedee wat ik moet doen dus ik ga dit topic bijhouden. Is niet duur, ongeveer 2,50 euro geloof ik. Heb je desondanks toch veel last van vettige oogleden, kijk dan eens kritisch naar je make-up remover, misschien is die te vettig?

Gebruik altijd een oogschaduwbasis   Een oogschaduwbasis is onmisbaar als je oogmake-up draagt! Maakt het uit of je een bril draagt of niet? En dan ga ik toch maar es langzaam proberen om wat make up te gebruiken!

Dus misschien kan je dat ook eens proberen? Naar mijn mening is het zeker wel de moeite waard om te investeren in oogschaduws van goede kwaliteit, al hoeven dat zeker niet de allerduurste producten te zijn. Oei, dat weet ik echt niet meer!

Heel af en toe gebruik ik gelliner, maar tegenwoordig nauwelijks… [Beantwoorden]. Hema heeft ze ook en ik noem ze ook in mn filmpje: Hij is goed diepzwart en ligt goed in de hand. De H loopt bij mij nl helemaal niet uit en de B juist best erg, welke oogpotlood blijft het beste zitten. Ik heb een gewoon goedkoop oogpotloodje van Kruidvat. Ik ga zelf het liefst voor een tussenin-smudginess. Zorg dan ook dat de stukjes huid tussen je wimpers goed zwart zijn.

Ik gebruik hem van maybelline, die werkt ook wel heel goed vind ik!
  • Het topic is daarom gesloten.
  • Naar mijn mening is het zeker wel de moeite waard om te investeren in oogschaduws van goede kwaliteit, al hoeven dat zeker niet de allerduurste producten te zijn. Ook zet je er gewoon een strakkere lijn mee.

Ik vind het makkelijker in gebruik als oogpotlood, het blijft ook langer zitten: Deze gebruik ik op mijn ooglid. Max Factor is verkrijgbaar bij drogisterijen en bij bol. Isabelleke maandag 22 oktober Ik gebruik liquid eyeliner en oogpotlood. Gosh is verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ik koop vaak een wenkbrauwen potlood, dunne lijntjes lukken bijna niet. Door Lori Johanna op 7 juni. De potloden van Bourjois zijn ook goed. Je kunt er niet heel precies mee werken, vormen en kleuren. Kijk mee als je nieuwsgierig bent over welke eyeliners ik razend enthousiast ben. Eyeliners zijn er in allerlei welke oogpotlood blijft het beste zitten, die zijn droger van structuur en blijven bij mij perfect zitten als lijntje boven mijn ogen. Gelliner heb ik nog niet, ik kan het niet vinden en ik ben nog niet zo thuis in het webshoppen.

VIVA nieuwsbrief

Als je wil kan je hem wat uitvagen voor een beetje een smokey effect. Heb zelfs ooit een peperduur waterproof oogpotlood van Dior gekocht. Want ik zou dat best een keer willen uitproberen:

Zaanstad Het heeft idd te maken met een vettige huid of vochtige ogen, goedkoop en goed. Want je ziet altijd tips voor vloeibare eyeliner omdat iedereen dat zo lastig vind, maar ik kan je ook nog wel wat tips geven over potloden. Ik vraag me af welke jij nu de 'beste' primer vind.

Berteke vrijdag 2 november Simpel, welke oogpotlood blijft het beste zitten, misschien kun je met een wattenstaafje wat huidskleurige poeder onder je wimpers aanbrengen dit houd het langer vet vrij. Ik kan eig alleen die hebben. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Ontvang het laatste beautynews in je mailbox

Zelf had ik ook altijd dit probleem en sinds ik een beetje poeder gebruik blijft het stukken beter zitten. Liquid Eyeliner van Essence: Dus misschien kan je dat ook eens proberen?

  • Lijntje op bovenste wimperrand met gelliner gezet.
  • Pas op dat je een een gelliner goed afsluit, gelliners kunnen makkelijk uitdrogen en dan heb je er niets meer aan.
  • Ik heb er overigens een paar van Lancome, Dior en Chanel en die vind ik echt bagger.
  • Ja van die stiftjes zeker!

Probeer ervoor te zorgen dat je huid welke oogpotlood blijft het beste zitten te vet is kan ook door verkeerde foundation dan is de kans minder groot dat jouw oogpotlood uitloopt, welke oogpotlood blijft het beste zitten. Ik vraag me af welke jij nu de 'beste' primer vind! Hoe dan ook, en ik doe er maanden mee. Daar ben ik aan verkocht. Zelf gebruik ik Gelliner MAC als eyeliner omdat deze heel de dag blijft zitten.

Die van de Etos gaat er bij mij juist wel snel af. Liefst ook niet een al te harde punt, zodat je het wel 'smooth' stoppen met roken e sigaret forum opbrengen bijvoorbeeld met contactlenzen in je ogen.

De prijs valt heel erg mee, eyeliner op je waterlijn vind ik een gruwelijk eng idee na die ene keer dat ik per ongeluk mascara in mijn oog smeerde.

Beautify Navigation

Door Lori Johanna op 7 juni Mieke van der Sande 3 jaar geleden Ik vraag me af welke jij nu de 'beste' primer vind?

Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust.

Ik ga de poedertruc uitproberen, denk dat dat al heleboel kan helpen? Maar de quikliner van Clinique lijkt me ook wel wat. Dus als je nog tips heb voor brildragenden dan heel graag?

Andere: