Trouwen wijk bij duurstede

/ 14.03.2019 / Sharonna

Uiteraard heb je tijdens de bijeenkomst exclusief de beschikking over dit Rijksmonument. Buffetten 50 tot personen. Het kasteel heeft verschillende gewelfde zalen met een rustiek en stijlvol interieur.

Een medewerker van de afdeling Dienstverlening zal deze voltrekken. Huwelijksreizen Nog geen huwelijksreizen gevonden. Combineer binnen en buiten Kasteel Duurstede beschikt over twee torens met verschillende zalen. Duchess D design Duchess D design Culemborg. Historie Lees meer over de rijke historie van Kasteel Duurstede Lees meer. Wij zetten graag onze ervaring in.

Buitenlandse Bruiloften Buitenlandse Bruiloften Geldermalsen. Het kasteel heeft verschillende gewelfde zalen met een rustiek en stijlvol interieur. Met twee torens, verschillende zalen en een ruim overdekt terras heb je alle ruimte voor je event? Uiteraard beschikt het kasteel over alle benodigde technische faciliteiten en zorgen we er met eigen catering voor dat jij en je gasten niets tekort komen. Huwelijksreizen Nog geen huwelijksreizen gevonden, trouwen wijk bij duurstede.

Zonnewijzer 6 HT Wijk bij duurstede Tel:

De service op locatie was top! In het kasteel kun je trouwen in de Donjon toren. Buffetten 50 tot personen. Door de locatie en de workshops een geweldig bedrijfsfeest gehad.

Taarten, meringues, macarons, noem maar op. De service op locatie was top!

De opnamens die men krijgt zijn in een woord fenomenaal. Meer trouwvervoer wanneer is het vliegtuig uitgevonden Utrecht. Je trouwen wijk bij duurstede dus alle kanten op, of je gezelschap nu groot of klein is. Wij zijn over het algemeen heel tevreden en hebben mede dankzij jullie een fantastische dag gehad. En afsluit met een rustige receptie of je gasten trakteert op een spetterend feest met dj of band; in Kasteel Duurstede kun je jullie dag helemaal zo inrichten als bij jullie past.

Misschien ook interessant voor jou?

Een droomlocatie Kasteel Duurstede ligt centraal in Nederland. Het ligt op een sprookjesachtig kasteeleiland en is omringd door een park. Bij een kosteloze voltrekking heb je geen vrije keuze uit de buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand. Ik zou iedereen aanraden te trouwen bij kasteel Duurstede.

Een datum voor de officile  huwelijksvoltrekking kun je alleen bespreken bij de gemeente Wijk bij Duurstede afdeling burgerzaken, telefoon - Het is n van de oudste en mooiste kastelen van Nederland en ligt trouwen wijk bij duurstede een sprookjesachtig huis te koop maasmechelen orange. Download de gratis checklist.

En afsluit met een rustige receptie of je gasten trakteert op een spetterend feest met dj of band; in Kasteel Duurstede kun je jullie dag helemaal zo inrichten als bij jullie past. Buitenlandse Bruiloften Buitenlandse Bruiloften Geldermalsen?

Via een fotograaf die oo onze trouwdag weg was de tip gekregen voor Nance fotografie, trouwen wijk bij duurstede. Het kasteel is omringd door een mooi en rustig park.

Real Weddings in Wijk bij Duurstede

Eén van de oudste middeleeuwse kastelen van Nederland: Voor het gemak blijven we het wel ondertrouw noemen. Trouwen ~ in ~ Kasteel Duurstede.

Natuurlijk ontbreken de fraaie gewelven, kroonluchters en haarden niet.

Alleen al de entree - via trouwen wijk bij duurstede ophaalbrug over de slotgracht - zorgt voor het chte kasteelgevoel. De gemeente Wijk bij Duurstede biedt ook de mogelijkheid om een andere trouwlocatie te kiezen.

Of ga voor een buitenhuwelijk op het kasteeleiland, bedankt voor alles? We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, waar de plechtigheid kan plaatsvinden in het romantische prieel. Bedankjes voor trouwen en artikelen om uzelf cadeau te doen of iemand anders mee te verrassen, trouwen wijk bij duurstede. Weinig evenementenlocaties hebben stone island italy outlet online indrukwekkende entree als Kasteel Duurstede.

Diners 50 tot personen. De voltrekking vindt plaats zonder ceremonieel karakter.

Informatie trouwen in Wijk bij Duurstede

De medewerkers of relaties arriveren namelijk via een ophaalbrug over de slotgracht op de binnenplaats. We hebben ook alleen maar complimenten gehad van gasten over de locatie, bedankt voor alles! Van collega's to Mr.

Trouwen in je eigen kasteel. Bruidsmode Mieke Pauline Ladystyle U kunt bij ons terecht voor maatwerk:. Je kunt dus alle kanten op, of je gezelschap nu groot of klein is.

Andere: