Wereldkaart aan de muur metaal

/ 15.03.2019 / Desi

Afmeting breed cm x 90 cm hoog. Toon artikelen die niet leverbaar zijn.

De kleur is metaalkleur met gemeleerde donkere vlekken. Onder de speciale goudkleurige… Meer. De klaprozen hebben een prachtige rode kleur. De hoogte van de boom is cm. Abstracte wanddecoratie "Elijah" met een doorsnede van 68 cm.

Multicolor muurdecoratie geheel gemaakt van metaal in de vorm van een muzieknotenbalk met gitaar. Vraag een gratis sample aan.

Hierdoor past het geheel niet alleen in praktisch elk vertrek, maar dient deze tevens als upgrade voor uw interieur. Deze perfect afgewerkte metalen wanddecoratie valt al heel erg op door zijn kleur. In verschillende varianten verkrijgbaar: Op zoek naar wereldkaart aan de muur metaal prestigieuze wereldkraskaart.

Sinds jaar en dag gebruiken mensen wereldkaarten om locaties te markeren of om favoriete plakken aan te geven.
  • Op een wereldkaart met kraslaag kun je bijhouden welke landen en steden je al hebt bezocht. Verkleurd historisch aluminium Vanaf:
  • Zwarte inkt aluminium Vanaf:

Modern en hip: een wereldkaart op aluminium

Abstracte wanddecoratie bestaat uit een rekwerk met verschillende gebogen blokjes en rechthoekjes. Van droomhuis naar werkelijkheid Admin 29 juni Wereldkaart droomhuis , Houten wereldkaart , interieur , modern interieur , wereldreiziger. Wanddecoratie van metaal zwerm vliegende vogels in de kleur aluminiumkleur met donkere vlekken.

Elk exemplaar is uniek. Want de wereld spreekt bij mensen over de hele wereld tot de verbeelding.

  • Alle landen aluminium Vanaf: Wanddecoratie geheel vervaardigd van gerecycled metaal in de vorm van een wirwar van driehoekjes.
  • Het leuke van een wereldkaart is dat het mensen van over de hele wereld aanspreekt. De kleur is creme naar de website.

Alles in Wereldbollen Anderen zochten ook: Multicolor met enkele goudkleurige vlinders die licht zijn opengewerkt? Archief september juli juni augustus juli juni mei maart februari januari december november oktober september Sommige details zijn goudkleurig. Breedte cm De kleurencombinatie is zilver, goud en lichtbruin.

Tak met vlinders

De vormen lijken op opgewerkte bladeren in verschillende afmetingen. Papegaai op stok in lekkere felle kleuren met metaalkleurige vleugels. Realistisch - grijstinten aluminium Vanaf: De vier vlinders hebben verschillende afmetingen en zitten op een tak.

Dat wil zeggen dat de wereldkaart niet is gempregneerd met een olie of was. Deze wanddecoratie is geheel vervaardigd van gerecycled metaal.

Wereldkaart op aluminium afgedrukt

Doordat ieder een eigen smaak heeft en de wereld aardig wat mooie plekjes schuilhoudt, is dat bijzondere. Gemaakt van hergebruikt metaal met en folie beplakt. Afmeting hoogte 58 cm x breedte cm. Kras wereldkaart ofwel de Scratch Map, Jouw persoonlijke wereldkaart!

De kleuren zijn pasteltinten naar de website. Multicolor met een afmeting van hoog 61 cm wereldkaart aan de muur metaal een breedte van 95 cm. Prachtige wanddecoratie abstract met verschillen kleuren en cirkels Elk exemplaar is uniek. Dit is de wanddecoratie boom "Oyha" met een mooie variatie aan kleuren in gemeleerde stijl.

Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen! Afmeting per stuk 71x30x7! U kunt kiezen tussen klein 2 waxinelichtjes en groot 4 waxinelichtjes, wereldkaart aan de muur metaal. Afmeting 75 x 60 cm naar de website. Naast dat een wereldkaart op aluminium natuurlijk waanzinnig staat, is het ook heel handig.

Vind sneller wat je zoekt

Grappige wanddecoratie "Watergieters" vervaardigd van gerecycled metaal. Verkrijgbaar in antiek-bruine en creme. Over de kwaliteit hoef je niet in te zitten, want bij Wereldkaarten. Afmeting hoog 79 cm en 36 cm op het breedste gedeelte.

Grappige wanddecoratie "Watergieters" vervaardigd van gerecycled metaal. De zwarte delen hebben een licht glimmend effect. Verkrijgbaar in 3 afmetingen. Wereldkaarten van de maps international scratch map serie.

Andere: